Logo

Kívánságok száma összesen

825 db


Kedves Érdeklődő!Honlapunkat azért hoztunk létre, hogy a kezdeti családi kívánságlita mások számára is könnyen hozzáférhető legyen.

Bizonyára mindenki tudja, hogy adni mennyire jó, de a kétség mindig ott motoszkál bennünk, hogy lehet, hogy a megajándékozott illető nem pont arra vágyott, amitt kapott.
Ezért merült fel bennünk az ötlet, hogy könnyítsük mindenki dolgát, de az élményt ne romboljuk :) Ebből az ötletből született meg az enkivansagom.hu, ahol mindenki saját listát készíthet arról, amilyen ajándékokra igazán vágyik, majd a listát megoszthatja a családtagjaival, barátaival, ismerőseivel.

Reméljük, másnak is megtetszik az ötlet és szívesen használja a honlap adta lehetőségeket, feltölti és megosztja saját ajándéklistáját, illetve meghívja ismerőseit.


Sok sikert a használathoz és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!Az oldal még beta állapotú, elég kezdetleges. Az egyes funkciókat folyamatosan bővítjük. Akinek gondja akad a működés során, esetleg hibát tapasztal azt kérjük jelezze itt: Kapcsolat


Hirdetők jelentkezését is várjuk!
1.594 ms
Validates to XHTML 1.0 and CSS 2.1